Aan alle werkzoekenden – Samen gaan we deze uitdaging aan!

Het Coronavirus (COVID-19) raakt ons allen hard. Het brengt veel onzekerheid met zich mee en dat weegt. Zowel op bedrijven als op mensen.


Als THOP begrijpen we dat deze periode extra spannend is voor jobzoekers en freelancers. We doen er alles aan om jou te informeren over de situatie en hoe je deze doorkomt. Bovendien blijven we er alles aan doen om voor jou interessante opdrachten en jobopportuniteiten te vinden. 


Door de grote onzekerheid die in de lucht hangt, zal het lastiger worden dan normaal, maar wij gaan deze uitdaging graag aan. Samen met jou. 


Ben je een freelancer op zoek naar nieuwe opdrachten? Of gewoon op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Laat het ons weten. Bezorg ons je cv en samen werken we aan jou toekomst in deze uitdagende tijden!


De moment als wij iets vinden wat past bij jouw interesses en ervaringen zullen we zeker contact met je opnemen en samen de mogelijkheden bekijken.


Wat voor ons echter nog veel belangrijker is, is dat wij hopen dat jij en je familie in goede gezondheid zijn en blijven. Het is geen fijne periode, maar als we gezamenlijk onze schouders eronder zetten komen we er doorheen.


Uiteraard kan je ons altijd blijven bereiken voor vragen en/of opmerkingen. Over Procurement, over Supply Chain, een beetje small talk: onze (virtuele) deur staat open!

Het THOP-team