Werving en selectie

Uw vacature snel en accuraat matchen met de geschikte kandidaat.

THOP is gespecialiseerd in recruitment van aankoop en facility management profielen. Doordat we, volgens uw wensen, het traject volledig of gedeeltelijk overnemen, vinden we uw kandidaat op maat en kan u zich concentreren op uw corebusiness.  

Bij aanvang van de rekruteringsopdracht stellen we een vooronderzoek in om een volledig en gedetailleerd beeld te krijgen van uw behoeften. Ook peilen we naar de door u vereiste gedrags- en vaktechnische competenties en maken we een analyse van de achtergrond die nodig is om een bepaalde functie in te vullen. Hierna ontwikkelen we samen met u de ideale wervingsstrategie

Nadat we samen beslisten aan welke functiegerelateerde competenties en vaardigheden uw gedroomde kandidaat moet voldoen, gaan wij aan de slag. Op een discrete en persoonlijke manier gaan we op zoek naar de perfecte match voor uw vacature. Wanneer we de juiste kandidaat vinden, evalueren we hem of haar uitvoerig en volgt er een eventuele aanbeveling.

  • Onze eigen uitgebreide databank bevat duizenden gemotiveerde kandidaten die we meteen en op doeltreffende wijze kunnen benaderen. Maar dat is niet het enige. In de tussentijd onderhouden we continu ons netwerk en nemen we actief deel aan seminaries, workshops, beurzen, events die specifiek gericht zijn op aankopers en facility professionals. Verder zoeken we ook actief verder via externe databases.
  • Wanneer het voor een functie niet wenselijk is om te rekruteren via de klassieke kanalen, zoeken we via executive search naar goede kandidaten. Dit gebeurt in alle discretie en onderling overleg. Hierdoor kunnen we samen de potentiële te contacteren bedrijven en kandidaten bepalen, waarna we ons discreet en persoonlijk tot hen wenden. 
  • Uw vacature kan ook via social media de wereld worden ingestuurd. Door onze jarenlange ervaring en op basis van het vooronderzoek geven we advies over het meest geschikte medium voor uw vacante positie.  
  • U heeft meerdere vacatures voor een gelijkaardig profiel? Bij THOP lossen we dat op door voor een bepaalde tijd een traject van continu rekruteren op te starten. Zo zorgen we ervoor dat u efficiënt en snel alle geschikte profielen vindt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.