Talent Search

THOP is gespecialiseerd in het maken van de juiste match! Senior, medior of junior posities: voor alle functieniveaus kunt u bij ons terecht.

Uw aankoop- en facility management functies zijn bij THOP in goede handen: we zijn uw partner voor werving & selectie, detachering en interim management. Bovendien hebben we een omvangrijk netwerk opgebouwd.
Daarnaast hebben we ruim 30 jaar ervaring en kennen we de ontwikkelingen in het inkoop- en facilitair vakgebied als geen ander.

Werving en selectie

Rekruteren in procurement en facility management? Het is onze passie én specialiteit, waarmee wij het verschil maken. Vertel ons wat en wie u zoekt: met onze 30 jaar zorgvuldig opgebouwde expertise in zowel procurement als in facility management, kan u gerust zijn. Wij vinden voor u de ideale kandidaat, op maat van uw vacature en wensen.
Lees meer

Interim management of detachering

Heeft u tijdelijk extra capaciteit of kennis nodig? Wij stellen onze bedienden of externe professionals graag ter beschikking van uw bedrijf. Hierbij detacheren we de geknipte werkkracht voor een bepaalde periode naar uw bedrijf, zodat uw team een extra aanwinst krijgt die van wanten weet.
Lees meer

Try & Hire

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker, die u mettertijd vast kunt aanwerven? Onze Try & Hire formule biedt u een flexibele oplossing: u krijgt er de kans om, na een vrijblijvende proefperiode van een nieuwe medewerker, de samenwerking te evalueren en dan pas de knoop door te hakken om hem/haar vast aan te werven.
Lees meer

Young Grad

Op zoek naar starters die het verschil kunnen maken? THOP selecteert voor u mensen die willen meebouwen aan de toekomst van uw organisatie. Kunt u onze Young Grads professionele uitdagingen aanbieden, maar ook opportuniteiten om te leren en te groeien? THOP gaat voor u op zoek naar high potentials en zorgt voor vakkennis, expertise en coaching.
Lees meer

Contacteer ons om kennis te maken met onze verschillende dienstverleningsmodellen