Interim management of detachering

Tijdelijke versterking of ondersteuning voor een project.

THOP beschikt over bedienden maar ook externe specialisten op het vlak van purchasing en facility management die meedenken met uw bedrijf en zo het verschil maken.

Naargelang uw wensen ondersteunen onze professionals u op korte, middellange of lange termijn. Gedurende het hele project bent u de enige die de touwtjes van uw project stevig in handen houdt. Daarbovenop kan u rekenen op ons duurzaam engagement en onze ondersteuning waar nodig. U krijgt van THOP niet eender welke werknemer tot uw beschikking: net als bij werving en selectie garanderen we u immers de kandidaat die voor uw project het verschil kan maken. Dat kunnen we enkel door onze jarenlange samenwerking met verscheidene organisaties en de hierdoor opgebouwde vakkennis. Daarnaast beschikken we over onze eigen uitgebreide databank, waarin tal van talenten klaar staan om uw project tijdelijk te ondersteunen.

 Onze expertise in dit vak maakt dat wij u kunnen garanderen dat onze professionals meer dan enkel hun kennis zullen delen met u. In de meest complexe projecten onderscheiden ze zich door hun vaardigheden, hun ervaring en hun passie voor wat ze doen.