Contract & Supplier Relation Management

Contract Management
Uw leveranciers kunnen een belangrijke impact hebben op de continuïteit van uw onderneming. Om uw bedrijfsrisico’s in het toeleveringsproces te minimaliseren zijn goede en meetbare afspraken nodig. 

Aankooporganisaties in ontwikkeling besteden alsmaar meer aandacht in het borgen van deze afspraken dmv overeenkomsten, waarbij vaak het beheer onderschat wordt. Veelal worden de doelstellingen en verwachtingen in aankoopcontracten niet duidelijk afgelijnd, waardoor de details over prijzen, betaling, verzending en vele andere voorwaarden vaag blijven. 

Door onvoldoende toezicht op gemaakte leveranciersafspraken, verliezen bedrijven harde euro’s en stellen zij zich bloot aan allerlei risico’s. 

THOP levert u inzichten om een gedegen Contract Management strategie op te zetten, die zich uitstrekt over het ontwerpen en bewaken van contracten en het stroomlijnen van processen en systemen. 

Door te investeren in Contract Management, kunnen bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen verwezenlijken, inkomsten verhogen en hun dienst-na-verkoop verbeteren. Tegelijkertijd kunnen ze meer planmatig omgaan met koop- en verkoopsopportuniteiten. 

Onze oplossingen buigen onzekerheid en vaagheid om in structuur en informatie. 

Supplier Relation Management
THOP beheerst de belangrijkste elementen van een Supplier Relationship Management programma

Wij brengen u in een ideale positie om uw leveranciersrelaties zo doeltreffend mogelijk te beheren dankzij een begrijpbaar controlesysteem op uw leveranciers. Met een éénvoudig meet- en communicatiesysteem kunt u de kwaliteit samen met uw leveranciers continu verbeteren.