Opleidingen

Intercompany Trainingen

Wij bieden trainingsprogramma’s aan om uw aankooporganisatie dichterbij een “World Class” bedrijf te brengen. Deze programma’s worden in uw bedrijf gedoceerd, om zo reiskosten en productiviteitsverlies voor uw personeel te vermijden.

Door de praktische aanpak van onze trainingen hebben deze een onmiddellijk positief effect op de prestaties van uw medewerkers. 

THOP loodst uw medewerkers doorheen tal van strategieën, technieken, tools en vaardigheden over het specifieke thema waar uw bedrijf nood aan heeft. Onze trainingen dragen bij tot de ontwikkeling van diverse vaardigheden nodig voor aankopers met het oog op duurzaam intern en extern samenwerken, prestaties te verbeteren en kosten te reduceren.

Open Trainingen
Naast onze Intercompany Trainingen organiseren wij ook, samen met verscheidene prominente vakverenigingen en trainingsinstituten regelmatig Open Trainingen. Daar worden uiteenlopende thema’s gedoceerd en kunt u in een open sfeer onderwerpen delen en bespreken waardoor u multi-bedrijfs- of sectorspecifieke kennis vergaart.