Download het eerste e-book van het BVA-Competence Centre Belgium

Het eerste kenniscentrum in België over Best Value Procurement (BVP) en Best Value Aanpak (BVA) oftewel een aankoopmethodiek die heel wat meerwaarde brengt tov de bestaande aankoopmodellen.

The House of Procurement

Vul je gegevens in en ontvang je gratis e-book!

Het BVA-Competence Centre Belgium is opgezet door The House of Procurement, samen met dé bedenker en bezieler van BVA Prof. Dr. Dean Kashiwagi verbonden aan de Performance Based Studies Research Group van de Arizona State University én Buyers United.

De geboorte van een nieuw (aankoop)paradigma

Het belangrijke inzicht, dat je niet of nauwelijks invloed op anderen kunt uitoefenen, is de basis van de Best Value-filosofie. Het is eerder een nieuw paradigma dan een nieuwe methode, omdat het gaat over een gestructureerde manier van loslaten die een andere mindset vereist.

De wereld op z'n kop

In Best Value staat het vinden van de beste leverancier centraal. Dat is de leverancier die de hoogste toegevoegde waarde kan leveren, tegen de laagste prijs en de toeleveringsrisico’s onder controle heeft.

In vier stappen naar Best Value

Te weten dat een goede voorbereiding het halve werk is, naar het afsluiten van de beoordelingsfase met de keuze voor één leverancier over de spannende concretiseringsfase om te eindigen bij de uitvoering, waarbij de aankoper de vinger aan de pols houdt.