THOP covid 19 relance: Positivisme is een nog sterker virus

Wij zijn bijzonder fier dat wij, ondanks de COVID-19-maatregelen van de afgelopen twee maanden, onze dienstverlening naar onze klanten en kandidaten naar grote tevredenheid hebben kunnen verderzetten. Het was, en is nog steeds, een periode waarin op-afstand-werken en digitale communicatie meer dan voordien een belangrijke rol is beginnen te spelen bij de contacten met de Hiring Managers- en HR-professionals bij onze klanten, alsook onze medewerkers die zijn blijven zorgen voor interessante kandidaatvoorstellingen én -plaatsingen voor tijdelijke opdrachten en/of vaste vacatures mbt Procurement-, Logistics & Supply Chain- en Facility Management. 

Doordat zowel de klant als de kandidaat voor onze organisatie op de eerste plaats bleef staan en we flexibel zijn blijven omgaan met hun gewijzigde noden tgv deze onzekere tijden blijven we als niche HR-kantoor het onderscheidende vermogen aanbieden bij het bedenken van innovatieve HR-oplossingen.

We hoeven niet onder stoelen of banken te steken dat de impact van het coronavirus ook duidelijk zichtbaar is op de vacaturemarkten, waardoor het aantal nieuwe vacatures substantieel is gedaald. Toch tonen onze gesprekken van de afgelopen twee weken met de bedrijfswereld aan, dat er voor het aantal aankoop- en supply vacatures stilaan een relance op komst is.

Het heel gericht matchen van kandidaten met opdrachten/vacatures wordt dus des te belangrijker. Daarom heeft onze organisatie de afgelopen tijd haar selectiestrategie geoptimaliseerd en hebben we geïnvesteerd in bijkomende AI-powered Search & Match technologie. Zo kunnen we nog sneller en efficiënter met onze diepgaande vakkennis en ervaring binnen onze sector terdege in gesprek komen. Of u nu de Hiring manager of HR-professional bent: wij spreken dezelfde taal en vinden voor u de juiste match! Senior, medior of junior posities: voor alle functieniveaus kunt u bij ons terecht.

#customerintimicay #COVID-19 #artificialintelligence #HR #vacancies #thehouseofprocurement #thehouseofsupplychain

Vragen? Contacteer ons!