Solutions

Procurement is in de huidige economie ook een strategische business partner binnen ondernemingen. Daarnaast moeten aankopers als ’trusted advisor’ mee risico’s beperken en  bijdragen aan het concurrentieel voordeel en de groei van de onderneming.  Onze klanten wensen snel financiële voordelen te realiseren met een berekend risico en beperkte investeringen.
Met een diepgaande expertise in procurement transformation, begeleidt THOP bedrijven bij het ontwikkelen van hun aankoopafdeling binnen een performant operationeel model. Een model waar strategie, technologie en business gecombineerd worden met de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingen.
Naast het realiseren van ‘harde’ kostenreducties in de optimalisatie van uw aankoopdomeinen, verwezenlijkt THOP ook tal van belangrijke ‘soft’ savings. Dit doen we door de interne/externe samenwerkingen te verbeteren, … vaak ten gevolge van inefficiënties die bij vele bedrijven ‘verscholen’ zitten in hun organisatie.

Assessments & Opleidingen

Waarom THOP Solutions?

  1. Gespecialiseerde en onafhankelijke Procurement- en Facility Management consultants die het belang van ondernemerschap begrijpen.
  2. Wij dragen bij aan uw concurrentieel voordeel en de groei van uw onderneming.
  3. Relatiegerichte uitvoering opdrachten. Als Trusted Advisor zijn wij uw klankbord en kennen uw agenda.
  4. Actief in alle sectoren. Nationale en internationale klanten. Grote en middelgrote bedrijven.
  5. Open Trainingen, Intercompany Trainingen op maat en Coaching on the job.