Opleiding: Van Best Value Procurement (BVP) naar Best Value Approach (BVA) - herfstaanbieding

19 – 25 – 27/11/2020 | Opleiding | Van Best Value Procurement (BVP) naar Best Value Approach (BVA) (met B-certificaat + BVP-nazorg pakket)

De ‘Best Value Approach’ is in het huidige aankooplandschap een kwestie van de aandacht te verschuiven van prijs naar Total Cost of Ownership om uiteindelijk te kunnen focussen op waarde als centraal concept. BVA is een leveranciersgericht model dat de leverancier als expert centraal stelt en zich richt op het identificeren en optimaal inzetten van zijn expertise. Door dit te doen, maximaliseert u de waarde en verlaagt u de kosten tot wel 30%.

BVA is een methode om de efficiëntie van aankoop-, risico- en project- of contractmanagement te verbeteren. De nieuwe werkwijze staat in schril contrast met de traditionele manier van aanbesteden, projectmanagement en contracteren, die wordt gekenmerkt door controle.

De BVA-methode werkt echter op z’n best als de filosofie van de bedenker en bezieler Prof. Dr. Dean Kashiwagi consistent wordt toegepast. De laatste tijd merken we dat steeds meer hybridevormen opduiken waardoor de essentie van de BVA teniet gedaan wordt en waardoor het resultaat verre van optimaal is.

Na deze opleiding heb je

1. De basiskennis om Best Value in de praktijk toe te passen;

2. Concrete en direct toepasbare tips en suggesties;

3. Geleerd uit praktijkervaringen van onze trainer;

4. Een Best Value Procurement-nazorg pakket (syllabus, e-book, leidraad templates, etc);

5. Het Best Value Procurement B – Certificaat

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die de Best Value Aanpak wenst toe te passen binnen zijn/haar organisatie. We bespreken zowel het aankopers- als het verkopersperspectief en gebruiken voorbeelden uit zowel de privé als de openbare sector.

Trainer Pascal Evertz, is begeesterd A+ Best Value certified trainer en Procurement expert die 100+ aankoop- en optimalisatie projecten heeft gerealiseerd en tal multinationals (@ Heineken, Randstad, KLM, etc) en openbare organisaties heeft getraind en begeleid met BVA met een gemiddelde tevredenheidscore van 8,6

Data & Locatie(s)

· Donderdag 19/11: van 09:00-12:00u en 13:00-17:00u – on-site THOP, MC-Square Mechelen Campus Noord – Greenhouse, Schaliënhoevedreef 20T, 2800 Mechelen (ontvangst met koffie vanaf 08:30u)

· Woensdag 25/11: van 13:00-17:00u – online webinar

· Vrijdag 27/11: van 13:00-17:00u – online webinar

Herfstaanbieding Speciaal aanbod voor deze Best Value Training. Voor deze 2 dagen training is het normale tarief € 1.190,- (excl 21% btw). Voor de eerste 14 inschrijvingen vóór 12/11/2020 is de investering slechts € 990,- (excl 21% btw) inclusief koffie, thee, frisdranken, water en broodjeslunch (tijdens de on-site training). Dit is een eenmalige aanbieding. Je bespaart maar liefst € 200.

Coronaproof

Aan deze training kunnen in de kantoren van THOP maximaal 14 personen coronaproof deelnemen met gericht oefenen die ervoor zorgt dat u de dag erna aan de slag gaat en succesvol “Best Value Aanpak” kunt toepassen.

In geval dat de nationale veiligheidsmaatregelen mbt COVID 19 epidemie tegen 19/11/2020 de on-site niet zou toelaten, behoudt The House Of Procurement zich het recht voor om dit deel van de opleiding om te zetten naar een online webinar.

Schrijf je in vóór 12/11/2020 via onderstaand formulier.